Luaj Google Dinosaur. Google Dino T-rex.

Përshëndetje! Kjo është një lojë Google Dinosaur, për të luajtur shtypni shiritin e hapësirës. Loja Google Dino mbështet të gjithë shfletuesit si desktop ashtu edhe celular. Spacebar ose shigjeta lart - kërce. Shigjeta Poshtë - Crouch.
Lini rezultatet tuaja në komente!

Lojë Google Dinosaur online dhe offline.

Ju patjetër që e keni parë këtë lojë në shfletuesin tuaj nëse përdorni Google Chrome. Gjithmonë shfaqej kur nuk kishte lidhje interneti. Kjo është një lojë offline, mund ta hapni këtë faqe me google dino dhe të fikni internetin, loja do të vazhdojë. Dinozauri i dashur T-rex është gjithmonë me ne.

Si erdhi loja

Google Dinosaur, aka Google Dino, aka T-Rex Game, aka Dino Runner - lindi në shtator 2014, ai u shpik nga stilisti i lojës Sebastian Gabriel. Fillimisht u shfaq në shfletuesin Google Chome dhe njerëzit nuk e kuptonin se çfarë të bënin dhe çfarë lloj dinosauri pixel ishte. Nga rruga, gjatë zhvillimit të lojës, emri i kodit të saj tingëllonte si Project Bolan. Dhe ata e quajtën atë për nder të këngëtarit kryesor të grupit muzikor T-Rex Marc Bolan!

Lojë e lojës

Fillimisht, loja u shfaq në faqen e përdoruesit të Chrome kur nuk kishte rrjet kur përpiqej të shkonte në ndonjë sajt. Loja u finalizua në dhjetor 2014, dhe tani ajo funksionon në të gjitha pajisjet. Për të kandiduar - shtypni shiritin e hapësirës dhe dinosauri T-rex do të kandidojë. Kur shihni një pengesë në formën e një kaktusi, duhet të hidheni, për ta bërë këtë, shtypni hapësirë ose shigjeta lart. Dinozauri gradualisht do të përshpejtohet dhe do të bëhet më e vështirë për të luajtur. Kur pteradactels fluturojnë pranë (ato shfaqen pasi janë shënuar 400 pikë), duhet të klikoni në shigjeta poshtë ,të përkulem.
Loja është e pafundme, nuk ka dhe nuk mund të ketë një vijë fundi. Vetëm numri i pikëve të fituara, ai tregohet lart djathtas. Me arritjen e 700 pikëve, sfondi i lojës do të bëhet i errët dhe kur të arrijë në 900, do të bëhet përsëri i lehtë. Ose anasjelltas, gjithçka varet nga tema aktuale në shfletuesin tuaj.

Mashtrime për Google Dinosaur

Po, të gjithë nuk jemi pa mëkat. Janë të njohura disa mashtrime për T-rex:
1 mashtrim: Runner.instance_.setSpeed(100); - Në vend të njëqind, mund të përdorni çdo vlerë tjetër (pikët e fituara shkojnë më shpejt/ngadalë).
2 mashtrim: Runner.instance_.playingIntro = true; - Dino do të vrapojë, por do ta bëjë në një vend, por pikët do të vazhdojnë të shënohen.
3 mashtrime: Runner.instance_.gameOver = function(){}; - Dinozauri vrapon pa u ndalur mbi kaktus, pterodaktil dhe pengesa të tjera.
Por megjithatë, le të luajmë sinqerisht, pa mashtrime.